Nincsenek termékek a kosárban.

Miért van szükségünk
a probiotikumok szedésére?

Az élelmiszer-adalékanyagok hasznos tulajdonságai

SEGÍTI
AZ EMÉSZTÉST

ERŐSÍTI AZ IMMUNITÁST

CSÖKKENTI 
A GYULLADÁST

HELYREÁLLÍTJA 
A BÉLMŰKÖDÉST

ELŐSEGÍTI 
A FOGYÁST

NORMALIZÁLJA A MENTÁLIS ÁLLAPOTÁT

Találja meg velünk, amire szüksége van

Mindenki különleges, ezért egy adott ember problémáit nem lehet egyetlen olyan csodatermékkel megoldani, amely mindenben működni fog. Kínálatunk lehetővé teszi az Ön állapotának leginkább megfelelő megoldások kiválasztását.

Üdvözöljük

Üzletünk választéka

Összes
Vetom probiotikumok
Egyéb táplálékkiegészítők
Enterosgél

Vélemények

 • Hasi műtét előtt túrbóztam fel magam ezzel a kitűnő készítménnyel. Egy szem gyógyszer nélkül csináltam végig, szuper gyors sebgyógyulás, minimális fájdalom, és még csak meg sem fáztam közben pedig járvány is volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

  Antal

  Vetom probioticum | Cseppek 
 • Nagyszerű termék! Évek óta kerestem azt ami segíthetne rajtam. Én voltam az az ember akit ha kicsit is megfújt a szél rögtön megfáztam. Sok mindent kipróbáltam, de egyedül a Vetom 1.1 az ami tényleg segített. Teljesen rendbe hozta az immunrendszerem!

  Valéria

  Vetom probioticum | Kapszulás
 • Energiakusabban érzem magam, betegségnél is segít. Mióta kisfiam is szedi nem jött elő az ekcémája. Nincs haspuffadás érzetem illetve székletrekedésem sem. Férjem és kisfiam is szedi rajtam kívül. 2 db-ot rendeltem a múltkor és hamarosan elfogy, tehát minimum 2 tubussal kell rendelnem hármunknak. Remélem a rendszeres szedés mellett kiküszöböljük a téli betegségeket illetve segít könnyebben átvészelni, valamint visszaszorítja az ekcémáját kisfiamnak ami a téli időszakban erősebb. Nálam néha csallánkiütés szokott jelentkezni de mióta szedem nem volt már olyan erős mint szokott.

  Éva

  Enterosgel | Tubus
 • Az Enterosgél készítményt 225 gr-os kiszerelésben először kipróbálás céljából rendeltem meg. Nekem nagyon bevált a vastagbél gyulladás okozta panaszaim enyhítésére. A javulás akár a 2-3 alkalommal történő bevétel után is gyorsan jelentkezik. Közben rájöttem arra, hogy egy egyszeri 5 napos kúra nem hoz tartós javulást ezért rendszeresen megrendelem és egy teljes kúrát elvégzek vele.
  Nekem bevált a készítmény, nagyon elégedett vagyok vele és nyugodtan ajánlhatom bárkinek, aki rossz emésztéssel puffadással, hasmenéssel küszködik, Akkor is jó eredménnyel jár, ha a panaszt valamilyen bakteriális fertőzés váltja ki.

  Zsolt

  Enterosgel | Tubus

24/7 Hozzáférés

Szabadnapok és szünetek nélkül dolgozunk

Biztonságos fizetés

100% -os védelem adattitkosítással

Minőségi garancia

Minden termék tanúsítvánnyal rendelkezik.

Szállítás

A postadíj költsége 1900 Ft, 3-10 napos kézbesítés
VETOM-EGÉSZSÉGSHOP.HU © 2021

Találja meg velünk, amire szüksége van

homediceenvelopeusersstorecartmap-markerselect
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram