Hasznos információk

Gyakori kérdések
A vetom probiotikum története
Tapasztalatok alapján ajánlott termékeink
Díjaink
Fotók és Videók
Szállítás és fizetés
Mi az a Vetom?

VETOM — egy nagyon erős probiotikum, amely helyreállítja és megőrzi a bélnyálkahártya szerkezetét és a gyomor mikroflóráját. Hogyan harcol a Vetom a vírusos és bakteriális fertőzésekkel? A Vetom készítmény hatóanyaga a Bacillus subtilis VKPM B 10641 törzs. Az ezen fajokhoz tartozó baktériumok kifejezetten elnyomják a gyomor-bél traktuson kívüli mikroflóra növekedését és fejlődését a fertőző ágensekkel szembeni közvetlen antagonizmussal és közvetetten a szervezet immunrendszerének optimalizálásával, humán leukocita interferon α-2 termelésével. Interferon — egy fehérje molekula, amely vírusellenes immunitást biztosít! Az interferon fő hatásmechanizmusa – a fejlődés és az osztódás elnyomása. Fiziológiás dózisokban ez a hatás szabályozza a vírusok szaporodását. Az egészséges szervezet interferonok képződésével reagál a vírusok behatolására, és mintegy megtiltja a fertőzés későbbi kialakulását. Mivel a Vetom serkenti az interferon termelését, vírusok és fertőzések, köztük a koronavírus elleni küzdelemre is használják:

 • SARS (rhino-, koronavírus fertőzés, influenza és parainfluenza vírusok);
 • fertőző betegségek - a herpetikus elváltozások különféle formái (vírusos keratoconjunctivitis és keratitis, keratouveitis, genitális herpesz, övsömör);
 • akut és krónikus vírusos hepatitis (А, В, С, D (delta)).
Alkalmas-e a Vetom a gyermekek számára?

A probiotikumnak nincs korhatára, így felnőttek és gyermekek is szedhetik.

Használhatja a probiotikum folyékony formáját : napi 2–3 alkalommal 1–2 csepp, kevés vízben hígítva. Előnyös kúra szerűen ami 10–14 nap.

Vagy  por formájában adják be, 1 g port a gyermek súlyának 10 kg-jára számítva, naponta 2–3 alkalommal. A por kis mennyiségű folyadékban hígítható.

Előnyös kúra szerűen ami 10–14 nap.

Hogyan szedjük a Vetom készítményeket?

A maximális hatás akkor érhető el, ha a Vetomot egy órával étkezés előtt, kis mennyiségű tiszta vízzel veszik be. A szedés időtartama alatt ajánlatos kizárni az alkohol és a fűszeres ételek bevitelét. Az adagolás és a szedés gyakoriságának megválasztásakor szem előtt kell tartani, hogy a terápiás hatás nem közvetlenül az egyszerre bevett készítmény mennyiségétől, hanem az alkalmazás gyakoriságától függ kúra szerűen - minél gyakrabban, annál erősebb a hatás.

Egy adagban legalább 5 millió mikroorganizmusnak van, pl. minimum 5 g por (körülbelül 1 teáskanál), 1 tasak vagy 1 kapszula. Ha a Vetomot folyékony formában szedi, akkor 1 adag = 1 csepp.

A túladagolásnak nincs negatív hatása.

Megelőző adagolás egészséges embereknek az esetleges betegségek megelőzésére

 • Szedje a Vetom 1.1-et vagy Vetom 1.23-at (saját maga válassza ki a készítmény formáját - fontos a hatóanyag jelenléte - Bacillus subtilis VKPM B-10641 (DSM 24613) törzs) 10-14 napig, naponta 7-10-es többszörösséggel az adagokat, körülbelül egyenlő időközönként. pl 2 hétig szedte majd 3 hét szünet és ismét megismétli a kúrát .
 • Ismételje a kúrát évente min 2 alkalommal, lehetőleg abban az időszakban , mielőtt nagyobb a megfázás valószínűsége.
 • Ajánlatos A Vetom 1.1 kapszula - csepp formában Vetom 1.23 kúrák közötti időszakban fogyasszon Vetom 3-at és 4-et (vagy Vetom 2-t) napi 2-3 adagban 10-14 napig.
 • A Vetom por vagy kapszula helyett folyékony probiotikumot is fogyaszthat ,amit bárkinek lehet: Vetom 1.23 Vetom 3.22, Vetom 4.24 vagy Vetom 2.25, Vetom 2.26.

Ha valóban jó immunitással rendelkezik, akkor a 1 -2 kúra 10-14 napos Vetom 1.1 kúra után nem fog semmilyen különleges hatást észlelni.

Terápiás szedés:

 • Vegyen be Vetom 1.1 kapszulát vagy Vetom 1.23 cseppet napi 10 adagban (10 kapszula - 10 csepp) 10-14 napig. Majd min 14 nap szünet .
 • A bevételi kúra 1-maximum 2 hónap múlva meg kell ismételni .
 • A Vetom 1.1 (Vetom 1.23 ) kúrák között igyekezzen Vetom 3-at és 4-et (vagy Vetom 2-t) is fogyasztani napi 10-14 napig.
 • Hogy jobban érezze magát, a Vetom 1.1 kúrák közötti intervallumot évi 2-3 ra kell növelni. Ennek megfelelően a Vetom 2 3 és 4 szedésének gyakoriságát is fokozatosan csökkenteni lehet idővel 10 ről  2-3 adagra.
Hogyan tudunk kezelni Különböző betegségeket Vetom készítményekkel?

Különböző betegségek kezelésére sémája Vetom készítményekkel

Diagnózis: Cukorbetegség

A helyreállításhoz használjon Vetom 1.23 -as probiotikum cseppet , melyek összetételében nem tartalmaz cukrot. A kezelési folyamatot a lehető legkisebb arányú megbetegedés esetén meg kell kezdeni. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a cukor koncentrációja a vérben nagyon gyorsan csökkenhet, ami nemkívánatos hatásokat okozhat .

Kezdje a kúrát napi egy adaggal .1 adag - 1 csepp .

Negatív hatások hiányában növelje az adagolás gyakoriságát napi 7-10 adagra.

 • A szedés időtartama egy kurzus idején nem haladhatja meg a 10-14 napot.
 • A szedési időszakot egy 3 -4 hét múlva meg lehet ismételni.
 • A szedési időszakok között ajánlatos a Vetom 3.22 és 4.24 szedése folyékony preparátum formájában heti 2-3 dózisban váltakozva a fogyasztása .

Diagnózis: Fibromyoma, Mastopathia, Adenomeosoma

 • Szedés: Vetom 1.1 kapszula vagy 1.23 csepp napi  10 adag 20 napig. Bioseptin probiotikumos gélt -kenőcsöt a mellre való bekenésére reggel és este. Vaginálisan - öblítés: 20 csepp Nozdrin,melyet  1 liter meleg forralt vízbe napi 1 alkalommal másnaponként, azután bevezetni Bioseptint (géllel átitatott géztampon) - az eljárást reggel és este végezzük 10 napig.
 • 3 hónap elteltével teljes mértékben megismételni a folyamatot.
 • 3 hónap múlva: Vetom-3 kapszulát napi 6 alkalommal 10 napig.
 • További 3 hónap elteltével ismételje meg az előző kúrát. Kenje a Bioseptin-t és végezzen hüvelyöblítést Nozdrinnal minden kúra alkalmával. Továbbá igény szerint (akár jó laboratóriumi paraméterek mellett is), pl. a kurzusokat időszakosan, 6 hónapos időközönként lehet elvégezni.

Diagnózis: Dysbacteriosis, gyomor-bél traktus kezelése

 • Fogyasztás : Étkezés előtt kell bevenni Vetom 1.1 kapszulát vagy 1.23 cseppeket naponta ötször 10 napon keresztül, majd a következő 10 napon át Vetom 2 (napi 2-3 kapszulát vagy csepp változatban 2.25 vagy 2.26 -ost ). Az étrendből ki kell zárni a csípős ételeket.
 • 10 nap elteltével - A Vetom 3 vagy a Vetom 3.22 cseppekből napi 5 kapszulát vagy 5 cseppet kell fogyasztanunk  10 napig . 30 nap elteltével megismételni ugyanabban a dózisban. Félévente profilaktika: napi 2 alkalommal Vetom 3 kapszuát vagy 3.22 cseppet fogyasszon 10 napon keresztül.
 • 3,5 éves gyermekeknek –Vetom 1.23 probiotikum cseppeket ajánlunk 1-2 cseppjével naponta 2 szer 10 napon keresztül  vagy  Komarov-port 1/2 adagocska naponta 2-szer 10 napon keresztül, tejjel,gyümölcslével, forralt vízzel. Párhuzamosan LCLB (folyékony laktobacillus-koncentrátum) 10 napig naponta 4 ml (1/3 flakonka) napi 3 alkalommal. Egy hónap múlva megismételni a kurzust.
 • Később profilaktikai célból félévente egyszer megismételni.
 • A probiotikumot érdemes étkezés előtt Az étrendből a fogyasztás idején ki kell  zárni: az alkoholt, és a fűszeres ételeket.

Diagnózis: Prosztatagyulladás, reproduktív diszfunkció

 • Férfiak számára:1 -Vetom 1.23 napi 5 alkalommal 1 kapszula vagy 1 csepp 10 napig. 30 nap elteltével meg kell ismételni a kúrát ugyanazon az adagolásban. Megelőzés céljából évente kétszer: ősszel, tavasszal - naponta kétszer, 3 kapszula vagy 3 csepp. 10 napig Vetom 1.1-Vetom 1.23
 • Nők számára:Vetom 1.1-Vetom 1.23  napi 4 alkalommal 1 kapszula vagy 1 csepp    10 napig. Ha lehetséges akkor férjjel együtt kell alkalmazni. A készítmény használatának maximális hatását az adagolás gyakorisága, nem pedig az egyszeri adag mennyisége éri el.

Diagnózis: Gyomorfekély

 • Vetom 1.1-Vetom 1.23 vagy Komarov-por(teáskanálnyi) (2,5g) szedni 5 kapszula vagy 5 cseppnyi adagban  napi 3 alkalommal 1 órával étkezés után. A Kamarov-port Bes a szájba kell szorni  és lenyelni, 1,5-2 óráig nem inni.
 • 15 napig kell fogyasztani és 30 nap elteltével meg kell ismételni a kúrát.

Diagnózis: A petefészek diszfunkciója

 • A kezelési folyamat beállításához további információkra van szükség: annak hátterében, hogy a diszfunkció miben jelentkezett és miben nyilvánul meg.
 • A Vetom készítmény maximális hatását az adagolás gyakorisága, nem pedig az egyszeri adagok száma éri el.
 • Ne szedje a Vetom 1.1 készítményt 10-14 napon túl (kivéve a súlyos eseteket). Ügyeljen arra, hogy a kurzusok között legalább min. 14-20 napos szünetet tartson (hogy a szervezet immunrendszere önállóan működjön).

Diagnózis: Hüvelyi fertőzés

 • Vetomgin kúp 1/3 része vaginálisan, habosodni kezd majd kiürül (kellemetlen érzés lehet, mert szóda, citromsav és Bacillus subtilis szerepel a készítményben).
 • Ezután 4 csepp Nozdrin-t egy liter forralt meleg vízhez, és öblítse le. Így csinálja 3 napig, egy gyertya naponta 1 alkalommal reggel vagy este, öblítés naponta 2-3 alkalommal.
 • A következő 10 napban csak beöntést végezzen. Ugyanakkor az immunitás növelése érdekében igyon Vetom 1.1-et vagy Vetom 1.23 naponta 2-3 alkalommal, 1-2 cseppjével( kapszulájával) 10 napig .

Diagnózis: Kezdődő artrózis

 • Vetom 1.1 - Vetom 1.23 -ast napi 10 alkalommal 20 napig . Bioseptint az érintett területre reggel és este, az eljárást 10 napig végezzük.
 • 3 hónap múlva az eljárást teljes mértékben megismételni.
 • 3 hónap elteltével: Vetom 3 1 kapszulát napi 6 alkalommal 10 napig. Vagy Vetom 3.22 cseppeket.
 • 3 hónap múlva megismételni az előző kezelést. Ezután szükség szertint (még jó laboratóriumi mutatók esetében is), azaz a kezelést periódikusan, 6 hónapi kihagyással meg lehet ismételni.

Diagnózis: Tüdőtuberkulózis

 • Vetom 1.1-Vetom 1.23 úgy, mint rákbetegeknek, napi 10 alkalommal 1 kapszula vagy csepp  20 napig, csonttuberkulózis esetén a Vetom-1.1 mellett szedjen kálciumot is. Nozdrint - 2 csepp mindkét orrlyukba az „orrgarat immunitás” helyreállítása céljából.
 • 30 nap elteltével ugyanolyan dózisban Vetom-3 -Vetom 3.22.
 • 60 nap múlva a kezelést megismételni.

Diagnózis: Asztma, agyvelőgyulladás, chlamydia

 • Vetom 1.1 - Vetom 1.23 naponta 6 alkalommal 1-1 kapszulát vagy cseppet ajánlatos étkezés előtt .
 • 10-14 napon keresztül ,szükség esetén megismételni a kurzust.

Diagnózis: Rákos megbetegedések, sclerosis multiplex

Vetom cseppeket ajánlatos szedni és azt is apróbb  szünetekkel  és minél hamarabb.

Okvetlenül szedje az illető kemoterápia alatt ha jár, műtét előtt vagy után  is természetesen.

A probiotikumokat csak antibiotikumokkal nem lehet egyidejüleg szedni. (de 2-3 órára rá okvetlen)

5 féle Vetom csepp van. Kezdésnek és a legfontosabb a Vetom 1.23 csepp

A cseppeket ilyen esetekben:

1 ső nap - 3 csepp/nap

2 dik nap - 5 csepp/nap

3 dik nap -7 csepp/nap

4 dik nap -9 csepp/nap

5 dik naptól napi 10 csepp  és  min. 2 hétig, de akár 1 hónapon keresztül.

Ha a Vetom 1.23 sal kezdtünk és elfogyott a tubus tartalma, akkor 5-10 napos szünet után majd most térünk át a Vetom 2.26 os cseppekre, melyeket csak napi 5 cseppet kellene szednie 14-20 napig.

Majd vegye fel velünk a kapcsolatot. Mivel minden szervezet máskép reagálhat, így jobb a kapcsolattartás.

Diagnózis: Immunrendszer, influenza, ételmérgezés, hasmenés, székrekedés

 • Vetom 2, 3 vagy 4 (közülük az egyiket) vagy csepp formában (Vetom 2.26, 3.22, 4.24) napi 2 alkalommal étkezés előtt egy órával 1-1 kapszulát vagy cseppet 10-14  napon keresztül érdemes szedni.
 • Immunhiány esetén a Vetom készítmény összes fajtáját érdemes szedni egy éven keresztül negyedévente 10 napig 1-2 cseppjével vagy kapszulájával  naponta minimum 1 alkalommal.

Diagnózis: Gyomorfekély, nyombélfekély

 • Vetom 1.1, 2, 3 vagy 4 (Vetom 1.23, 2.26, 3.22, 4.24) 1-1 kpaszula vagy 1 cseppjével napi 3 alkalommal 1 órával étkezés után 10-14  napig szedni.
 • 2-3 hét múlva ismét megismétli a kúrát

Diagnózis: Dysbacteriosis

 • Étkezés előtt 1 kapszula vagy csepp napi 5 alkalommal 5 napon keresztül Vetom 1.1-V1.23, a következő 5 napon keresztül Vetom 3-V3.22.
 • A Vetom 1.1 és Vetom 3 készítmények szedése között szünetet ne tartson. Távolítsa el étrendjéből a fűszeres ételeket.
 • Gyermekeknek 10 kg súlyig 1 csepp elég, melyet napi 2 alkalommal a fent említett séma szerint fogyasszon

Diagnózis: Giardiosis (dzsardiózis)

 • Vetom 1.1-Vetom 1.23  probiotikumot 1 kapszula -1 csepp napi 3 alkalommal 10-14  napon keresztül, majd 15 nap szünet után a kurzust feltétlenül megismételni.

Diagnózis: Hepatitis

 • Vetom 1.1-Vetom 1.23 probiotikumot  1 kapszula vagy 1 csepp napi 4-5 alkalommal 10-14 napon keresztül.
 • 20-30 nap szünet után a kurzust feltétlenül megismételni és így folyamatosan .

A gyomor-bél traktus megelőzésére és kezelésére

 • VETOM 1.1-1.23 majd VETOM 3-3.22 -est 1 kapszula vagy 1 csepp napi 3 alkalommal egy órával étkezés előtt 10-14 napon keresztül. Utána Vetom 2 és Vetom 4 ugyanolyan adadolásban 5-5 napig.

Diagnózis: Neurodermatitis, pikkelysömör, allergia

 • Vetom 1.1-1.23 1 kapszula vagy 1 csepp 10 napig naponta min. 3-4 alkalommal étkezés előtt vagy utána egy órával, 1.5-2 hónap szünet után szükség esetén a kurzust ismételjük meg.

Forrás: Biofam.ru

Melyik Vetom a legjobb?

Lehetetlen meghatározni, hogy ezek közül a probiotikumok közül melyik a jobb. Szinte ugyanazokra a betegségekre használják őket, de mindegyik Vetom eltérő hatással bír.  Kiegészítik egymást .

Mindez a szervezet egyéni jellemzőitől és állapotától függ . A legjobb megoldás az lenne, ha az összes Vetom terméket teljes kúráját alkalmazná.

A 4 különböző kapszula valójában 1 nagy egészet alkot.

Milyen kiszerelésben kapható a Vetom termék?

Milyen kiszerelésben fordul elő a Vetom termék?

A Vetomot három készítményformában készítik:

 • Por 5, 500 g csomagolásban
 • Kapszulák 50 szemes csomagolásban
 • Folyadék 10 ml kiszerelésben

Miben különböznek a vetom probiotikumok?

A Vetom probiotikumok, mint baktérium összetevőkben és a kiszerelésükben is eltérőek lehetnek.

A Vetom termékekben lévő probiotikumos mikroorganizmusok különbözete:

A legendás VETOM Probiotikumokat immár több, mint 20 éve gyártják, viszont kevesen tudják, hogy a kurzus miért áll 4 számból, mi a különbség köztük. Ígyhát megpróbájuk kideríteni.

✓ A VETOM 1 kapszula és csepp formában 1.23 úgy működik, mint egy söprű, a vastagbél leginkább salakos részében. Serkenti az interferon termelődését.

A vékonybél nyirokhüvelyében lévő organellumok gyakran alvó üzemmódban vannak stressz, antibiotikum terápia, környezeti tényezők stb. miatt.

A VETOM 1.1 baktériumainak összetételébe plazmidok vannak beágyazva, amelyek felébresztik ezeket az organellumokat, és arra kényszerítenek bennünket, hogy saját interferonunkat állítsuk elő a test pillanatnyi állapotának megfelelő mennyiségben.

✓ A VETOM 2 kapszula és csepp formában 2.25 vagy 2.26 2-tő baktériumtörzset tartalmaz, az egyik továbbra is fertőtleníti a vastagbelet, a másik pedig a vékonybélben működik (kiküszöböli a kórokozó flóra azon próbálkozásait, hogy a vastagbélből a vékonybélbe "meneküljenek").

✓ A VETOM 3 kapszula és csepp formában 3.22  a „legagresszívebb”, megtisztítja a vastagbelet.

✓ A VETOM 4 kapszula és csepp formában 4.24 a leggyorsabb és legaprólékosabb, befejezi azt, amit az első 3 VETOM nem tett meg, "rögzítő" törzsként működik.

Így az összes számú VETOM egymás után történő alkalmazásával megszüntetjük a rothadó folyamatokat a belekben, mivel állandó hatást gyakorol a visszamaradó patogén flórára.

A hasnyálmirigy és a máj tehermentesítésével lehetővé tesszük a szervezet számára, hogy helyreállítsa magának a rendszernek a meghibásodását, javítja az anyagcserét, mindezzel támogatja az általános immunitást.

Egészségükre!

VETOM 1.1 por,  Vetom 1.1 kapszula, Vetom 1.23 csepp - Bacilluis B-10641 baktériumtörzset tartalmazza

VETOM 2, Vetom 2 kapszula, Vetom 2.25  csepp - Bacillus amyloliquefaciens B-10642 (Dsm 24614) törzse és Bacillus amyloliquefaciens B-10643 (Dsm 24615) baktérium törzset

Vetom 2.26  csepp Bacillus Subtilis-10641 és Bacillus amyloliquefaciens  10643 baktériumtörzseket tartalmazza

VETOM 3, Vetom 3 kapszula, Vetom 3.22 csepp - Bacillus amyloliquefaciens B-10642 (Dsm 24614) baktérium törzset

VETOM 4, Vetom 4 kapszula vagy Vetom 4.24 csepp - Bacillus amyloliquefaciens B-10643 (Dsm 24614) baktérium törzset

A termékek csomagolása: műanyag csomagokban 500 gr-os por, 50 szemes kapszula, 50 gr -os por változatban, vagy folyadék formájában 10 ml.

Daganatos betegeknél -súlyos, cukor betegeknél, nagyon rossz emésztőrendszeri problémákkal küzdő betegeknél a folyadék formájában ajánlott fogyasztani. (Vetom 1.23,Vetom 2.26, Vetom 3.22, Vetom 4.24)

A Vetom 1.23, Vetom 2.25, Vetom 2.26, Vetom 3.22, Vetom 4.24 készítmények hatásukat tekintve azonosak.

Hatásfokukat tekintve bennük különféle olyan mikroorganizmusok vannak, melyek hatásukat a bélrendszerben fejtik ki és a környező szervekbe különféle biológiailag aktív anyagokat szállítanak. Ennek eredményeként összhatásuk az emberi szervezetre különböző. A pozitív maximális hatásfok elérése céljából ajánlatos az összes Vetom termék felváltva történő alkalmazása, a bélrendszer és patogén rendszerek összességének megtisztításának érdekében.


VETOM probiotikumokat a következő Weboldalunkon megrendelhető:

Vetomshop.hu

Vetomegeszsegshop.hu

Facebook (Vetom-Magyarország)

Emag


A Vetom probiotikum története

A Bacillus baktériumok után történő kutatások és azok alapján létrehozott első „élő” készítmények az 1930-as évekre tehető.

1939-ben a Wermacht seregei Afrikában találkoztak a vérhas problémájával. A megbetegedés érintette mindkét fél seregét. A bajt elsőnek az arabok szüntették meg. Hatékony gyógy készítményként a tevék trágyáját alkalmazták. A németek a tevetrágyát nem voltak hajlandók fogyasztani, viszont rájöttek, miben rejlik ezen gyógy készítmény kitűnő hatékonysága. Hatóanyagként a  Bacillus subtilis mikroorganizmus bizonyult, mely képes elnyomni a vérhas okozóinak kifejlődését és szaporodását. Ezen baktérium alapján a német tudósok létrehoztak egy probiotikum készítményt, melyet a továbbiakban széles körben alkalmaztak a hadseregben a vérhas megelőzésére. A hitleri Németország szétzúzását követően a probiotikum gyártásának technológiáját az amerikaiak szerezték meg.

Viszont a Szovjetunióban sem hagyták tétlenül az eseményt.

A Második Világháború végeztével nagy erők lettek mozgósítva a modern fegyverek, köztük a biológiai fegyverek elleni védekezésre. Az embereknek a biogén jellegű katasztrófák, ezen belül a biológiai fegyverek elleni védekezésre szolgáló készítmények kidolgozása céljából 1974-ben egy hatalmas titkos szervezet lett alapítva - a Mikrobioprom. A Mikrobioprom rendszerébe beletartoztak a már akkor létező tudományos intézetek, mint az újonnan létrehozott specializált tudományos mikrobiológiai központok és a biokészítményeket legyártó gyárak. A Mikrobioprom vezető intézménye a „Vektor” vállalat volt, mely a Novoszibirszk melletti Kolcovo községben működött. Ezen intézmény méretei még manapság is lenyűgözőek. A „Vektor” intézménnyel párhuzamosan, még öt másik intézmény is épült és fejlődött. Ezért a Szovjetunió viszonylag nagyon rövid időn belül a vezető helyet foglalta el világviszonylatban a mikrobiológia területén.

Nevezetesen az 1990-es évek elején a „Vektorban” az emberiség történelmében elsőként sikeresen hozták létre egy mesterséges élő objektumot – „ plazmidot „ , mely az emberi leukocitáris interferon-alfa-2 létrehozója, ami az immunrendszer alapvető fehérjéje, s amit sikeresen beépítettek a  Bacillus subtilis mikróba sejtjébe. Ennek eredményeként megjelent a  rekombinát változat, mely képes előállítani mintegy 70 antibiotikumot, valamint a fermentumok és interferonok széles skáláját. Ezen törzs spóra képében sérülés nélkül áthatol a gyomorsavon és a nyombél lúgján és a vastagbélben aktivizálódik.

Ezen probiotikum-készítményt, mely az említett probiotikum alapján készült, „Subalin” néven nevezték el. És mi történt ezután, mindenki tudja. A Szovjetunió rossz dolgot művelt, elkezdődtek a piaci reformok és a Mikrobioprom nem kellett a hatóságoknak. Viszont a „Vektor” kellett az USA állami szerveinek. Három éven keresztül a „Vektor” területén a külföldi szakemberek tanulmányozták, ellenőrizték, adatokat gyűjtöttek. Természetesen a „Subalin” nem tudott betörni a piacra. Annak érdekében, hogy a „Vektor” kutatásainak legalább egy része ne vesszen el, ez nagyrészt annak létrehozója, Lev Sztepanovics Szanhahcsiev érdeme – a „Subalin” egyik létrehozója. A „Vektor” különálló egységeiből Szanhahcsiev létrehozott jó néhány privát céget, melyek megtanultak a privát vonalon túlélni. Nagyjából a felének ez sikerült is.

Ezek közé tartozik a Központi Tudományos - „Kutató központ”, mely többek között a mikrobiológiai és genetikai témában a több mint 50 feltalálást regisztráló Alekszandr Ivanovics Leljak mikrobiológus és genetikus jegyzett.

Éppenséggel ezen vállalatra hárult az élő készítmények témája, ezek további tanulmányozása, létrehozásuk megszervezése. Az elmúlt 20 év során a Kutató központ, melyben jelenleg több mint kétszáz szakember dolgozik, kidolgozta a jelen piaci feltételekhez való alkalmazkodást.

Bolygónk biomasszájának 90 százalékát a mikróbák teszik ki – magyarázza Alekszandr Ivanovics Leljak. - Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az a világ, melyben élünk, tulajdonképpen az övék. A mikroorganizmusok többsége – emberi, állati és növényi fertőzések. Mi magunk is 2-3 százalékban mikróbákból állunk. Ha megvizsgáljuk szervezetünk bármely részét, láthatjuk, hogy ott bizonyos mikroorganizmusok léteznek – a test minden részében saját mikróbás ökorendszer létezik. Ezek segítik a szervezetnek a környezet káros hatásai elleni védekezését. Amennyiben ezt megsértjük - megbetegszünk. Viszont olyan optimális esetben, amikor minden saját mikróbánk velünk marad, képesek vagyunk megvédeni magunkat minden fertőzéstől!

Tapasztalatok alapján ajánlott termékeink

Milyen betegségek estén, milyen terméket ajánlunk a tapasztalatok alapján:

Májzsugor: Vetom 2 kapszula – Vetom 2.26 csepp, Vetom 4 kapszula – Vetom 4.24 csepp,

Krónikus hepatitis: Vetom 1.1 kapszula – Vetom 1.23 csepp, Vetom 2 – Vetom 2.26 csepp, Vetom 4 – Vetom 4.24 csepp,

Coleitis: Vetom 2 kapszula – Vetom 2.26 csepp,

Gastroenterokolit: Vetom 2 kapszula – Vetom 2.26 csepp,

Szorulás: Vetom 2 kapszula – Vetom 2.26 csepp, Vetom 3 kapszula – 3.22 csepp, Vetom 4 kapszula – Vetom 4.24 csepp,

Hasmenés: Vetom 1.1 kapszula – Vetom 1.23 csepp, Vetom 2 – Vetom 2.26 csepp, Vetom 3 – Vetom 3.22 csepp,

Vérhas és gyomorfekély megbetegedés esetén: Vetom 2 kapszula – Vetom 2.26 csepp, Vetom 3 kapszula - 3.22 csepp, Vetom 4 kapszula – Vetom 4.24 csepp,

Víz és só anyagcsere: Vetom 2 kapszula – Vetom 2.26 csepp,

Húgycsőgyulladás: Vetom 3 kapszula – Vetom 3.22 csepp,

Légzőszervi megb. pl. asztma, stb.: Vetom 3 kapszula – Vetom 3.22 csepp,

Allergiák: Vetom 3 kapszula – Vetom 3.22 csepp,

Sugárbetegségek: Vetom 3 kapszula – Vetom 3.22 csepp,

Miaszténia: Vetom 3 kapszula – Vetom 3.22 csepp,

Szklerózis: Vetom 3 kapszula – Vetom 3.22 csepp,

Borreliosis: Vetom 3 kapszula – Vetom 3.22 csepp,

Gyomor megbetegedéseknél: Vetom 2 kapszula - Vetom 2.26 csepp,

Gyomorfekély: Vetom 2 kapszula – Vetom 2.26 csepp,

Vastagbélgyulladás: Vetom 4 kapszula – Vetom 4.24 csepp,

Polipok: Vetom 4 kapszula – Vetom 4.24 csepp,

Krónikus enteritis: Vetom 4 kapszula – Vetom 4.24 csepp,

A szervezet lipid, – fehérje és szénhidrátcsere egyensúly: Vetom 4 kapszula – Vetom 4.24 csepp,

Leukémia: Vetom 1.1 kapszula – Vetom 1.23 csepp,

Vesedaganat: Vetom 1.1 kapszula – Vetom 1.23 csepp,

Szarkoma: Vetom 1.1 kapszula – Vetom 1.23 csepp,

Mikózis: Vetom 1.1 kapszula – Vetom 1.23 csepp,

Tüdőrák: Vetom 1.1 kapszula – Vetom 1.23 csepp,

Emlőrák: Vetom 1.1 kapszula – Vetom 1.23 csepp,

Infulenza: Vetom 1.1 kapszula – Vetom 1.23 csepp, Vetom 2 kapszula – Vetom 2.26 csepp, Vetom 3 kapszula – 3.22 csepp, Vetom 4 kapszula – Vetom 4.24 csepp,

Tifusz: Vetom 1.1 kapszula – Vetom 1.23 csepp.

Minden Vetom termék biológiailag aktív természetes eredetű készítmény, amely immunrendszer stimuláló, baktériumölő, gombaölő hatással bÍr.

Díjaink

 • A Kutatóközpont kutató- és termelő cég részt vett a XVII. AGROSIB-2010 szakkiállításon az ITE Szibériai Vásárközpontban (Novoszibirszk).
  A legjobb termékeket érmekkel és oklevelekkel jutalmazták.
  A Kutatóközpont által a kiállításon bemutatott termékek közül díjat kaptak:

  – Bioseptin – Nagy aranyérem egy rendkívül hatékony termék kifejlesztéséért és előállításáért
  – Vetom 1.1 – Kis aranyérem a termék fejlesztéséért és gyártásáért.

 • Kutatóközpont Kft. Moszkvában elnyerte a "Nemzeti Vagyon" Nagy Aranyérmet "Nemzeti Vagyon - 2007" címmel, és bejegyezték a NEMZET ARANY ÖNKÉNTESSÉGEI nyilvántartásába.

 • Moszkvában A.I. Lelyak, a Kutatóközpont igazgatója a "Béke kedves angyala" nemzetközi projekt keretében aranyérmet és az Oroszország Legmagasabb Közjogi Díjainak Lovagja név megörökítéséről szóló emléklapot kapott.

 • Oklevél és Becsületérem "Az egészséges életmóddal kapcsolatos készítmények népszerűsítéséért a piacon

 • A Kutatóközpont kutatási és termelési cég elnyerte a "Szibéria legjobb termékei és szolgáltatásai GEMMA-2011" aranyérmet.

Személyes átvétel

8112, Zichyújfalu, Kastélykert 1

A személyes átvétel ideje: kizárólag előzetes egyeztetéssel a következő elérhetőségeken

Kiszállítás:

Áruházunkban az alábbi kiszállítási és fizetési lehetőségek közül választhat:

GLS futárszolgálat és Foxpost csomagautomata

30.000 Forint rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes!

GLS futárszolgálat:

GLS CsomagPontra kért rendeléseknél egyes helyeken készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni (érdemes az adott CsomagPontnál előre megérdeklődni)

Amennyiben a kiszállítást GLS csomagautomatába vagy GLS CsomagPontra kéri, így a szállítási cím rovatban vagy megjegyzésben rendeleskor a csomagautomata címét kell megadni.

 • A csomag feladásakor a GLS Futárszolgálat rendszere e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek.
 • GLS CsomagPont kereső: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses
  Kiszállítási idő: 1–3 munkanap
  Szállítási díj: 1590, - Ft,
  Fizetés: Előre utalással (0,- Ft) vagy Utánvéttel, melynek ára + 400, - Ft

Ezek az árak kizárólag csak a Magyarországon belüli szállításra vonatkoznak. Amennyiben külföldre szeretné kérni csomagját, rendelése leadása előtt vagy utána közvetlenül érdeklődjön email-ben a szállítási költség árával kapcsolatban.

FOXPOST futárszolgálat:

Áruházunkban kérheti a rendelés kiszállítását Foxpost csomagautomatába is.

https://foxpost.hu/csomagautomatak

Amennyiben a kiszállítást Foxpost csomagautomatába kéri, így a szállítási cím rovatban a csomagautomata címét kell megadni.

Fizetési módok:

Kiszállítási idő: 1–3 munkanap
Szállítási díj: 1390, - Ft,
Fizetés: Előre utalással (0, - Ft) vagy Utánvéttel, melynek ára +350, - Ft

Fizetési módok:

Utánvét

Az utánvéttel való fizetési mód választása esetén az áru ellenértékének kifizetése az áru átvételekor az átvevőhelyen történik (futárnál vagy postaponton/csomagponton). Ennek a fizetési módnak kezelési költsége van, emiatt plusz 350 vagy 400 forintot számolunk fel csomagonként az alap szállítási díjon felül. Készpénzes fizetés esetén kérjük, hogy pontos összeget készítsen elő, mert a futárnál nincs minden esetben megfelelő mennyiségű váltópénz.

Banki előre átutalás

Amennyiben a banki előre átutalással történő fizetést választja, abban az esetben készletellenőrzést követően e-mailben Számlaértesítőt (Számla) küldünk, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat és a végleges pontos összeget. A Számla kiküldésétől számított 72 órán belül szíveskedjen bankszámlánkra átutalni a vételárat, ellenkező esetben rendelését semmisnek kell tekintenünk.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy addig ne indítsa a banki átutalást addig, amíg a Számla meg nem érkezett postafiókjába!

Az átutaláshoz szükséges adatokat a kiállított számla tartalmazza.

Ez alábbiakat is vegye figyelembe:

A csomag feladásáról és várható érkezéséről e-mailben fog értesítést kapni, így a félreértések és kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük rendelésének leadását követően rendszeresen figyelje a postafiókját. Amennyiben valamilyen rendellenességet tapasztal a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen.

A rendelés leadásakor kérjük ellenőrizze, hogy pontos nevét, címét, email címét és telefonszámát adta-e meg. A csomag kézbesítője nem feltétlenül fogja ismerni a helyi sajátosságokat, így amennyiben szükséges, adjon meg további, a sikeres kézbesítést segítő információkat.

Amennyiben a kézbesítés az Ön hibájából hiúsul meg, a csomagot csak a szállítási díj újbóli kifizetését követően tudjuk ismét átadni a kiszállítónak.
Fontos, hogy amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor ne vegye át és minél előbb értesítsen minket a történtekről.

24/7 Hozzáférés

Szabadnapok és szünetek nélkül dolgozunk

Biztonságos fizetés

100% -os védelem adattitkosítással

Minőségi garancia

Minden termék tanúsítvánnyal rendelkezik.

Szállítás

A postadíj költsége már 1390 Ft -tól 1–5 napos kézbesítés
VETOM-EGÉSZSÉGSHOP.HU © 2023
homedicestarstar-emptyenvelopeuserusersstorecartchevron-down