Triomed

Triomed készülékek
Triomed medálok
Triomed sugárzók
Mi a Triomed kezelés?

Triomed

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Triomed

Mind a(z) 32 találat megjelenítve

Triomed kezelés

MagnetSpace terápia

A Triomed kezelés a modern tudomány és az űrtechnológia segítségével került kifejlesztésre. Hazánkban ez a kezelés még szinte alig ismert, miközben az űrhajósoknak az űrben töltött idő alatt kötelező ezt a készüléket használni, mivel az űrben nincsenek meg azok a földi rezgések, amelyek az élet és a szerveink működéséhez elengedhetetlenek.

Viszont az utóbbi 15-20 évben olyan ökológiai, civilizációs életviteli, globális környezeti változások történtek, amihez az emberek nem tudtak hozzászokni annál az egyszerű oknál fogva, hogy nem volt rá idejük. A májnak a méreganyagok sokszorosát kell kiválasztania a szervezetből, krónikus  stressz állapotában élnek az emberek folyamatosan és még az áldott állapotban lévő kismamák többsége is olyan elektro-szmogban hordja ki a magzatot, hogy az sokszorosan meghaladja az egészségügyi normákat.

A szervezet ezekre a külső ingerekre allergiákkal, autoimmun folyamatokkal és egyéb „gyógyíthatatlan” betegségekkel válaszol. A készülék segítségével harmonizáljuk a szervezet normális működéséhez szükséges rezgéseket. A Triomed készülék segítségével megóvható az egészség, megelőzhető a betegségek kialakulása.

A kezelés során felére, vagy akár harmadára csökkenthető a betegségek rehabilitációjára szánt idő. A mm hullámok hatására a sejtek megújulnak, a törések gyorsabban összeforrnak, a sebek begyógyulnak. Ugyanez történik a belső szervek szintjén is. A sejtek felveszik az egészséges rezgéseket és elindulnak az öngyógyítás útján. A kezelés-sorozatnak köszönhetően a szervezetben általános gyógyító folyamatok indulnak be, fokozatosan megszűnnek a szervezetben lévő gyulladásgócok, és segítségével megelőzhető a rosszindulatú daganatok kialakulása is.

Triomed terápia

Hogyan működik a Triomed terápia?

Vegye kézbe egészségét

Triomed–Cemmed működésének alapja az mm-es hullámok alkalmazása, amely EMF-hatást valósít meg (extrém magas frekvencia hatás). A kezelés során használt készülék képes ráhangolódni az adott ember bioritmusára, biomezőjére. A készüléknek 60000-szer gyengébb a sugárzása mint a mobiltelefoné. Klinikai megfigyelések és vizsgálatok sora igazolja, hogy a mm-es hullám terápia kiemelkedő hatékonysággal alkalmazható több betegség esetén.

Milliméteres terápia

Milliméteres hullámok, EMF extrém magas frekvencia

Az élő sejtek, élő szervezetek rezonancia tartománya 30-300 GHZ közé esik. Minden sejt elektromos töltéssel rendelkezik. A sejtek a bennük lévő elektromos töltés különbségét kihasználva megszabadulnak a méreganyagoktól, felhasználják a tápanyagokat, oxigént. A köztük lévő töltéskülönbséget használva pedig információt áramoltatnak. A savasodás csökkenti az elektromos potenciált, a sejten belüli életfolyamatok lelassulnak, a sejtek közti kommunikáció során torz információk áramlanak. Készülékeink visszaemlékeztetik szervezetünk sejtjeit a saját egészséges működésük jelére, segítik a sejtek egymás közti kommunikációját.

A tér harmonizálás hatása

Triomed készülékcsaláddal elvégzett egyedülálló térharmonizálás biztosítja azokat a természetes rezgéseket, amelyeket az utóbbi időben egyre inkább elnyom a fehér zaj. Egy gombnyomásra egészséges szervezet azonos milliméteres jeleket bocsájt ki a zárt térbe, amelyekre a szervezet a biomező és a sejtek szintjén reagál, feltöltődik, áthangolódik.

Különleges, intelligens tulajdonságának köszönhetően a készülékek még adaptálják is a szervezetet a környezeti változásokhoz: elektroszmog, napkitörések, geopatogén zónák. Növeli a szervezet ellenálló képességét, csökkenti a védekezésre és ellenállásra szánt energiaráfordítást, amit a szervezet a saját épülésére hasznosíthat.

Ön mostantól sokkal egészségesebb környezetben élhet, még akkor is, ha egy többszintes irodaházban dolgozik! Kitűnő védelem a repülőgépeken és személygépkocsikban, vagy akár otthonában kialakult sugárzások ellen! Vigye magával bárhová!

Stresszoldás

Stresszoldás – napi vagy esetenkénti alkalmazásra

Nem vitás, hogy a betegségek túlnyomó többsége pszichoszomatikus eredetű. A stressz a legnagyobb megbetegítő tényezők közé tartozik. Hogy a betegségek oki kezelését végezhessünk, egyaránt szükséges a már meglévő, évek alatt felhalmozott stresszblokkok oldása, valamint adaptálni kell a szervezetet a krónikus stresszhez is.

Ha ellenállóvá tesszük a szervezetet, ha oldjuk a belső feszültséget, hatalmas energiákat tudunk felszabadítani, amelyek mind a gyógyulást segítik majd elő. Sok esetben már a stresszoldástól beindultak az öngyógyító folyamatok.

Végezhető igény szerint naponta 1 alkalommal 10 percben, vagy akut esetben a nyugalmi szint eléréséig többször, de kúraszerűen is a mellékelt kezelési javaslat szerint. Ha fokozottan stresszes az életvitele, a napi alkalmazás helyett a kúraszerű alkalmazás javasolt, hiszen ezzel elősegítjük a stressz ellenálló képesség javulását.

Váratlan, hirtelen bekövetkező események, állandó feszültség hatására szervezetünk a túlélés érdekében reagál. Azt gondoljuk, hogy az érzelmi reakció lecsendesültével testünk is elfelejti az általunk megélt érzelmi kilengést. Amennyiben nem történik meg az esemény, trauma fizikai és érzelmi szintű oldása, testünk eltárolja a trauma emlékét, halmozva egyiket a másik után. A végső kimenetel, és az odáig tartó halmozódás kellemetlenségei - betegségek hosszú sora - mindenki számára ismertek. Készülékeink stresszoldó üzemmódja kikeresi szervezetünk aktuális stressz terhét, oldja azt.

Rendszeresen végzett stresszoldással visszamenőleg is tehermentesítjük szervezetünket, a készülék segítségével rátalálunk a stresszkezelés módjára.

Fogyasszon struktúrált vizet!

A víz szerkezetének rendezettsége, sejt azonos szerkezetűvé változtatása hatására a vörösvérsejtek több oxigén szállítására lesznek képesek, a sejtek anyagcseréje nagymértékben javul. A rendezett víz képes a töltésátadásra, a sejtek egymás közti kommunikációjának létrehozására. Ha „beroppan” a víz membrán szerkezete, sérül a sejtek kommunikációja, ezzel teret adva pl. a sejtburjánzásnak.

Triomed készülékcsalád által készített strukturált víz fogyasztásának hatásai:

Testünk  életkorunk  függvényében 50- 80% vizet tartalmaz. A víz adja alapját  az életnek, az agyunknak és a gerincvelőnek, a vér- és nyirokrendszernek, megtalálható minden sejtünkben, minden szervünkben, még a csontokban is.
A víz feladata a szervezetünkben igen sokrétű.
Hogy mennyire, arról a legutóbbi kutatások tanúskodnak. A tudósok megállapították, hogy a víz kémiai összetételén túl legalább ilyen fontos a szerkezete, rendezettsége, frekvenciája.

Csakis a szervezeten belül található rendezett víz képes akadálytalanul elvégezni azokat a bonyolult biokémiai és biofizikai feladatokat, amelyek az akadálytalan működéshez szükségesek: anyagcsere folyamatok, az örökösen áramló információk átadása és vétele, stb.

Ezért hát mindent, amit megeszünk és megiszunk, minden folyadékot és élelmiszert a szervezet a saját képére formál - átrendez.

A Triomed készülékcsaláddal Ön az egészséges szervezetben található rezgésű, rendezettségű, struktúrájú vizet készíthet összesen 1 perc alatt. Ezzel hatalmas energiát spórol meg, amelyet automatikusan az egészségébe fektethet, vagy akár  kirobbanóbb sportteljesítménybe.
A rendezett víz lúgosító, energetizáló, emésztést javító, általános egészségjavító hatást gyakorol a szervezetre.

Fogyasszon minden nap rendezett vizet!

Triomed orvostechnikai készülékek

Triomed - Harmonizátor

Térharmonizálás, stresszoldás, megelőzés, fájdalom, gyulladás, betegségek kezelése, gyermekbetegségek, babavárás, menedzserbetegség

Multifunkciós, aktív elektromágneses stimulációs orvostechnikai eszköz, amelyet használhatunk otthonunkban, munkahelyünkön vagy akár vezetés közben a betegségek megelőzése, a heveny és idült betegségek kezelése, utókezelése és a rehabilitáció érdekében. Feladata az élő szervezet energo-információs vázának védelme a környezet káros hatásai ellen.

Sejtszinten, az "élet hullámaival" állítja helyre a szervezet információs irányító rendszerének működését, visszaállítja a sejtek genetikai emlékezetét.

A készülékek alkalmazása során:

  • javítjuk a szervezet ellenállóképességét,
  • erősödik az immunrendszer,
  • nő a stressz ellenálló képesség,
  • az egészség rezgéseivel töltjük fel vizünket és  élelmiszerünket.

Triomed Compact

Fájdalomcsillapítás, gyulladás csökkentés, lugosítás, rehabilitáció, oki kezelés, elsősegély, krónikus betegségek, elektroszmog, stressz, fényterápia

Multifunkciós, aktív elektromágneses stimulációs orvostechnikai eszköz, amelyet használhatunk otthonunkban, munkahelyünkön vagy akár vezetés közben a betegségek megelőzésére, az elsősegély biztosítására az orvosi segítség megérkezéséig, a heveny és idült betegségek kezelése, utókezelése és a rehabilitáció érdekében.

Milliméteres hullámokkal, alacsony intenzitású elektromágneses sugárzással, valamint az infravörös tartomány bőrfelületen való alkalmazásával segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot, csökkenteni a gyógyszerek mennyiségét, mellékhatásukat, és a klinikai hatékonyság elérését a gyógyszer rezisztens esetekben.

Ergonomikus kivitelezésű, az aranymetszés szabályai szerint készült.

Rendelkezik a Harmonizátor–Triomed CGI készülék valamennyi, valamint a Triomed Universal orvostechnikai eszköz néhány lehetőségével.

Triomed Universal

króniKkus betegségek kezelése, egyénre szabott, oki kezelések, magas vérnyomás, ízületi gyulladás, infarktus, cukorbetegség, autoimmun betegségek

Aktív elektromágneses stimulációs orvostechnikai eszköz, rendeltetése szerint javasolt patológiás állapotok megelőzésére és kezelésére, alacsony intenzitású extrém magas frekvencia és infravörös (IV) elektromágneses sugárzás alkalmazásával a bőrfelületen keresztül.
Segít meggyorsítani a gyógyulási folyamatot, csökkenteni a gyógyszerek mennyiségét, mellékhatásait, illetve a gyógyszert rosszul tűrő betegeknél elérni a pozitív klinikai eredményeket. A készülék alkalmazható egészségügyi intézményekben, illetve otthoni körülmények között.

A készülék gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és ödéma csökkentő hatással bír. A további klinikai-fiziológiai hatások a sejtregenerálódás folyamataiban, a szervezet ellenálló képességének javításában, a hemodinamika javulásában, stresszoldó hatásban, a vegetatív idegrendszer regulációjának normalizálásában nyilvánul meg.

A Triomed alapkészülék két sugárzóval rendelkezik, számos program és alprogram aktiválására képes, a készülék további csatlakoztatható sugárzókkal bővíthető.

A két alap sugárzó

1. Univerzális sugárzó:

Milliméteres hullámhosszon, 40-43 GHz-es rádiófrekvencián működik, amely megfelel a sejtkommunikáció frekvenciáinak, a hypothalamus-hypophysis-mellékvesetengely (stressztengely), valamint a szabályzórendszer frekvenciáinak. Ennek köszönhetően a betegség okára hatva indítja be az öngyógyítás folyamatait, miközben közvetíti a szervezetnek az egészség rezgéseit. Sejtszinten, a kezelés egész ideje alatt intenzív kommunikáció valósul meg a szervezet és a készülék között, a kezelés minden pillanata egyénre szabott.

2. Egészség sugárzó:

Hatása a szervi funkciók hiányosságainak korrigálásában rejlik. Minden esetben alkalmazható.
Ajánlott:

  • megelőzésre,
  • paraziták, baktériumok, vírusok és gombák okozta fertőzések     esetén,
  • heveny és krónikus betegségek esetén,
  • sérülések, utókezelés, rehabilitáció esetén.

Alkalmazása során csökkennek a betegséget kísérő kellemetlen érzések, a gyógyszerfogyasztás és a rehabilitációra fordított idő.

Triomed sugárzók

Triomed sugárzóink az alap sugárzókon kívül számos betegségre használhatók, és számos élettani folyamatot támogatnak a gyógyulás érdekében.

Triomed medálok

Hogyan működik az Egészség Medál

Minden anyag saját elektromágneses mezővel rendelkezik. Ennek az elektromágneses mezőnek a bemérésére már számtalan módszer és technikai eszköz létezik. Ez alól nem képez kivételt az élő szervezet sem.
BioTrEM-technológiának köszönhetően lehetségessé vált létrehozni a speciális kristályon egy adott természetű spektrális mintát. Amikor tetszőleges energiakvantumok – akár hő - érintkezik a kristály felületével, a generátor a rajta rögzített spektrális minta extrém gyenge jeleit bocsájtja ki. Eközben a medál elektromágneses sugárzása kölcsönhatásba kerül az élő szervezettel és képes beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait.

Üzletünk választéka

24/7 Hozzáférés

Szabadnapok és szünetek nélkül dolgozunk

Biztonságos fizetés

100% -os védelem adattitkosítással

Minőségi garancia

Minden termék tanúsítvánnyal rendelkezik.

Szállítás

A postadíj költsége már 1390 Ft -tól 1–5 napos kézbesítés
VETOM-EGÉSZSÉGSHOP.HU © 2023
homediceenvelopeuserusersstorecart